| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
Frankie Older Citizen

|
Posted: Tue Apr 04, 2006 9:41 pm Post subject: Knežija |
|
|
Danas ja vraćajući se sa šetnje nasipom by the way PROLJEĆE JE TU!Juuuupiiiii! ,sretnem frenda koji se prije 2-3 tjedna dpselio na kvart i čovjek nemre doći k sebi od sreće!Pa reko moram ja to podijelit s vama.Sve mu se sviđa,od izgleda samog kvarta,pa sve što trebaš tu je:banka,pošta,ogroman Konzum,mesnica,kemijska,pošta,a Mr.Yellow i ostatak birceva kaže puni od jutra pa do 10-11 naveče.I ja na to naravno neizmjerno sretna,ali u šoku pa kao kaj se toliko čudiš?!Ima ljudi,kaj U Sigetu nitko ne šeće pese ili pije kavicu?! : A kad odgovor: tu se živi,susjedi pa i ljudi koje u slično vrijeme sretneš u dućanu već treći dan pozdravljaju,kimnu glavom i sl.Kažeš nemaš pojma kak je drugdje,nema zajebancije,iza 9-10 nikog po parkićima,kvartski birc u pola 11 već prazan.Toliko je oduševljen da veli da će se potrudit ostat što dulje može na Knežiji.Super!Baš sam ..zato svi na Knežiju hehe[/b] _________________ Life isn`t measured by the breaths you take; but by the moments that take your breath away! |
|
| Back to top |
|
 |
Valkyra Older Citizen

|
Posted: Wed Apr 05, 2006 8:23 pm Post subject: |
|
|
Ma naš je kvart najbolji, bez ikakvog pretjrivanja! Nismo u strogom centu, a opet sve je blizu. Još kad shvate, Knežije će postati elitni kvart! A što se tiće ljudi, stvarno su super, naš kvart ima dušu i to osjeti svatko tko tu dođe! Baš smo super!  |
|
| Back to top |
|
 |
fjido Older Citizen

|
Posted: Thu Apr 06, 2006 1:33 pm Post subject: |
|
|
ma to ti je zbog tvz. mafije  _________________ I'm not opinionated I'm just always right |
|
| Back to top |
|
 |
Hans Moderator

|
Posted: Tue Oct 17, 2006 3:27 pm Post subject: |
|
|
| joj uzela si mi riječi iz usta fjido, baš sam htio reć, mafija je već prepoznala elitni kvart. Možemo napisat knjigu o kvartu "Preko geta do zvijezda" |
|
| Back to top |
|
 |
Hans Moderator

|
Posted: Tue Oct 17, 2006 3:28 pm Post subject: |
|
|
ček, ček ili na latinskom Per ghetus ad Astra hehe |
|
| Back to top |
|
 |
Frankie Older Citizen

|
Posted: Wed Oct 18, 2006 8:57 pm Post subject: |
|
|
Ziher bi bila bestseller !.....ali naravno ako ti budeš autor!!  _________________ Life isn`t measured by the breaths you take; but by the moments that take your breath away! |
|
| Back to top |
|
 |
daisy Citizen

|
Posted: Mon Feb 25, 2008 1:07 pm Post subject: |
|
|
Joj lepa naša Knežija!
Više nikad neće biti ko prije otkad su sagradili
ono đubre od igrališta iza Caritasa.Naravno,nek se djeca raduju
al gotovo je s ispijanjem fine kave u Angie-u ili u malo manje dražem
Žutom...Hrpetina djece,roditelja,vriske,biciklića,rola...Eto,uvjerila se nas nekolicina jučer u prvo predivno nedjeljno popodne.Pa smo sjeli u Polo koji je na pol otvorio terasu,krasno,nema nikog,al nije dugo potrajalo.  _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Frankie Older Citizen

|
Posted: Mon Feb 25, 2008 4:50 pm Post subject: |
|
|
Hahahaaha!!Morat ćemo si nać neku novu terasu za sezonu, jer me tam ziher ne bude!Prestrašno!!Prepala sam se kad sam zakoračila iza ugla!! _________________ Life isn`t measured by the breaths you take; but by the moments that take your breath away! |
|
| Back to top |
|
 |
the end Older Citizen

|
Posted: Tue Feb 26, 2008 4:00 pm Post subject: |
|
|
reto je super novi birc, tam na horvatima kod vrtića, na čoši! fakat reto a u podrumu budu svirke... najs, najs!
al nema terasu! bumo našle svoj kutak pod suncem! bajer, termosica kave.....  |
|
| Back to top |
|
 |
Valkyra Older Citizen

|
Posted: Mon Mar 24, 2008 1:39 pm Post subject: |
|
|
retro je super birc i imaju Velebitsko i Kasačko kaj je to novi birc?! pa ima ga već pol godine, poslije treninga se redovito tam ide nahranit duša sa velebitskim1
klupica i termosica-fora, a kaj je sa terasom Birca, Delirium...? |
|
| Back to top |
|
 |
the end Older Citizen

|
Posted: Tue Mar 25, 2008 2:41 pm Post subject: |
|
|
čuj mene RETO i to 2 put! R E T RO okej! da, kaj ja znam - friškiji je - ja tam unazad možda 3,4 mjeseca! da i velebitsko i medice.... milina!
sa bumo srele morty koji put, mh?  |
|
| Back to top |
|
 |
daisy Citizen

|
Posted: Wed Mar 26, 2008 7:01 pm Post subject: |
|
|
A čula sam da je super al nikak da odem do tam...Nekak mi ni usput,a znate da poslije probe uvijek gledamo da je što bliže... _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Valkyra Older Citizen

|
Posted: Sun Apr 13, 2008 11:59 am Post subject: |
|
|
| Znam da nije blizu, ali atmosfera je super i konobari su ok, i skloni su organiziranju kojekakvih feštica, ne bi bilo loše da se tam udomaćimo. ajmo jednom poslije probe prošetat do tam!endić, kad buš imao vremena, zvrcni me, pa odemo na velebitsko mmmm! |
|
| Back to top |
|
 |
|