| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
huskyblack Administrator

|
Posted: Sat Dec 02, 2006 6:59 pm Post subject: |
|
|
| Ventilator wrote: |
| Valkyra wrote: |
Dragi Hans, ma kakva tvoja era u ansamblu??? Kad te vidimo dobro napitog na nekom od tuluma ili putovanja, onda možemo govoriti o početku ˝tvoje ere˝ !  |
Zlažem se u potpunosti 8) |
I ja također. Dok god si trijezan na kraju tuluma ne smatra te se ravnopravnim članom. Stoga, tvoja era još ni počela _________________ :. Glazbeni ansambl Trešnjevka .:. CATXDOG .:. Besplatne igrice .: |
|
| Back to top |
|
 |
Frankie Older Citizen

|
Posted: Sun Dec 03, 2006 11:11 am Post subject: |
|
|
| Quote: |
| I ja također. Dok god si trijezan na kraju tuluma ne smatra te se ravnopravnim članom. Stoga, tvoja era još ni počela |
 _________________ Life isn`t measured by the breaths you take; but by the moments that take your breath away! |
|
| Back to top |
|
 |
Stinkerbell Younger Citizen

|
Posted: Sun Dec 03, 2006 4:20 pm Post subject: |
|
|
opa, a kaj ak se neko napije a da se to na njemu ne kuži?  _________________ Vjeruj u sebe, jer ako ne vjerujes u val, kako mozes vjerovati u ocean..... |
|
| Back to top |
|
 |
Hans Moderator

|
Posted: Sun Dec 03, 2006 5:22 pm Post subject: |
|
|
| hm...a tak se broji to u ovom kudu? Pa onda nije bed za nać nove članove, samo ih pokupimo iz tramvaja na okretištu. |
|
| Back to top |
|
 |
Valkyra Older Citizen

|
Posted: Sun Dec 03, 2006 8:36 pm Post subject: |
|
|
Kak se to možeš napit a da se ne kuži??? Ak se napiješ kak treba, onda se to nemre sakrit!
Hans, u ovom si ansamblu koliko? 2 - 3 godine, i nisi čuo za običaj krštenja? Pitaj Ricu  |
|
| Back to top |
|
 |
the end Older Citizen

|
Posted: Mon Dec 04, 2006 8:51 am Post subject: |
|
|
You go girl!! UUUooopaaa! Nema sa Valkirom mile lale! HA, Hans? Dobro, dobro demokracija i zaštita na radu , ali brate ... 2-3 godine to je fakat neoprostivo !!! Pazi se na idućoj fešti.....  |
|
| Back to top |
|
 |
Hans Moderator

|
Posted: Mon Dec 04, 2006 2:51 pm Post subject: |
|
|
A čuj, nemrem se ja ubit i bit bez kontrole. Ipak sam tamo s dragom, treba je fino doma dopratit i sve. A i nemam 15 godina više ko Valkyra hehe ne znam jel sad ovo kompliment ili uvreda. |
|
| Back to top |
|
 |
Frankie Older Citizen

|
Posted: Tue Dec 05, 2006 3:03 am Post subject: |
|
|
Ma nemoj mi se sad izvlačit na curu...svi mi nju znamo i ona će bez problema sigurno doć doma ! _________________ Life isn`t measured by the breaths you take; but by the moments that take your breath away! |
|
| Back to top |
|
 |
Hans Moderator

|
Posted: Tue Dec 05, 2006 3:36 pm Post subject: |
|
|
| Ne izvlačim se ja na nju, nego, nije to moj stil. Ja pijem dok mi paše, kad mi je dosta, onda mi je dosta. |
|
| Back to top |
|
 |
Valkyra Older Citizen

|
Posted: Tue Dec 05, 2006 8:44 pm Post subject: |
|
|
Joooooj, pa kaj ćeš još izmislit!!!
Cura je najmanji problem! al fakat stari, daj se malo opusti na tim feštama, pa svi se znamo... Pusti stil, običaj je običaj... pripadnost ˝zajednici˝...
15 godina više - čega? |
|
| Back to top |
|
 |
daisy Citizen

|
Posted: Sat Feb 24, 2007 6:07 pm Post subject: |
|
|
A kaj,cura se može ubit,a?Dobar izgovor zlata vrijedi. _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
fjido Older Citizen

|
Posted: Fri Mar 09, 2007 11:01 am Post subject: |
|
|
a kaj mucite jadnog dececa...ak nece, nece
jos ce bit da huskamo ljude na zlo i grijeh _________________ I'm not opinionated I'm just always right |
|
| Back to top |
|
 |
the end Older Citizen

|
Posted: Fri Mar 09, 2007 2:11 pm Post subject: |
|
|
nemaš tu kaj huškat fjido, mi smo oličenje zla i grijeha pod krinkom haljinica i tamburica, hans nam je valjda ona jedna nesretna iznimka kaj potvrđuje pravilo  |
|
| Back to top |
|
 |
daisy Citizen

|
Posted: Mon Feb 25, 2008 1:33 pm Post subject: |
|
|
E kak je fora čitat ovo od prije sto godina,tak sam se sad nasmijala na "oličenje zla pod krinkom haljinica i tamburica"...Ti endiću isto znaš bubnuti... _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
|