| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
Valkyra Older Citizen

|
Posted: Wed Dec 06, 2006 9:31 pm Post subject: PLES SA ZVIJEZDAMA |
|
|
U subotu je počeo novi show na 1. programu HRT- a. Meni je super
Sad bu se konačno čulo i za sportski ples i bit će velike navale za plesne tečajeve, sam nek se pleše
Kak vam se sviđa show, koji su vam parovi dobri? Dvije cure iz Harmony - a plešu tam, jedna je partnerica od Renea Bitorajca, a druga od Šimenca. |
|
| Back to top |
|
 |
puh Citizen

|
Posted: Thu Dec 07, 2006 6:38 pm Post subject: |
|
|
bacila sam oko prošlu subotu ali nisam gledala do kraja....negdje sam stala kod Vakule....smješan je! ok mi je bila Zrinka Cvitešić, al mi je mama rekla da je Šuputica bila bolja u brzim plesovima. Rene mi je presmješan isto, mislim trudi se al je pogrbljen ko kvazimodo. nije mi loša koncepcija emisije, ono zabava za naše mame i tate, više mame i bake.i za one koji su profići ko ti Valkyra, naravno.
mama i ja smo se baš nasmijale dobro. |
|
| Back to top |
|
 |
Valkyra Older Citizen

|
Posted: Fri Dec 08, 2006 9:53 pm Post subject: |
|
|
Joj Puh moj, daleko sam ja od profesionalca...
Navodno je velika gledanost emisije, bumo vidli kak će biti do kraja... |
|
| Back to top |
|
 |
Frankie Older Citizen

|
Posted: Mon Dec 11, 2006 12:32 am Post subject: |
|
|
Nisam profić,a nisam ni baka,al mi je emisija totalno guba !Obožavam plesat al još više volim vidjet kad neko super pleše,a ova zajebancija s njima je fakat presmiješna...ona grdosina od Dubravka Šimenca,pa ajd ti sad budi elegantan,a Vakula je priča za sebe..stvarno se trude i čist im dobro ide,a tek Rene..sad je imao uski body onak raskopčan..ma smijeh i smijeh ! _________________ Life isn`t measured by the breaths you take; but by the moments that take your breath away! |
|
| Back to top |
|
 |
Valkyra Older Citizen

|
Posted: Wed Dec 13, 2006 5:24 pm Post subject: |
|
|
Šimenc u uskoj dolčeviti , stvarno su mu taj špekec mogli i sakriti!
Kak je Radić imao košulju, tak su mogli i njega pokrit, a tek kad je vrtio bokovima , U fraku definitivno bolje izgleda! Rene i Mikica su bili super. Ali Maja i Ištvan su bili daleko bolji od svih, Maji standard ide bolje od latina... Veselim se suboti, plešu jive i tango, neznaš kaj je gore, al držim im fige da svi uspiju...  |
|
| Back to top |
|
 |
Hans Moderator

|
Posted: Fri Dec 15, 2006 2:58 pm Post subject: |
|
|
Da...sad kad vide kak je Vakula naučio i Šimenc, svi će htjet. Mislim da će im oni postić kontraefekt. Samo znaš što ću ti reć...kaj ne mogu ti dečki plesat ko muški. Mislim, ovi profesionalci. Ovak kad skakuću mi izgleda koda plešu dvije cure, jedna zgodna i jedna ružna  |
|
| Back to top |
|
 |
huskyblack Administrator

|
|
| Back to top |
|
 |
Hans Moderator

|
Posted: Fri Dec 15, 2006 10:16 pm Post subject: |
|
|
Ma ja samo kažem da plešu ko cure. A danas tvoja izjava kaj si mi reko dok smo ukrašavali prostor "penji se gore i počni zakucavati"? hahahaha si vidio kak nas je onaj plesač pogledao...već se ponadao...al imali smo čekić. Pa se predomislio. Tam bi visio ko Isusek da je nešto reko.  |
|
| Back to top |
|
 |
Valkyra Older Citizen

|
Posted: Wed Jan 03, 2007 10:52 pm Post subject: |
|
|
A Mario je baš drag dečko, nije opasan!
Slažem se da muški izgledaju malo ... hm... ne baš macho, AL SAMO KAD PLEŠU LATIN!
U standardu su druga priča... mmm...frakovi, čvrsto držanje i ˝plove˝ po podiju...i drže svoje partnerice tako čvrsto i sigurno u naručju, poželiš da te nikad ne pusti...
Joj,dobro, dobro, malo sam si otplesala u mislima, evo, cool sam!
Jako sam sretna što Rene i Mikica idu dalje, ali nikom od plesača, pa i šire, nije jasno koji vrag drži Radića u natjecanju i zašto je Ksenija ispala!
Inače, dragi moji, Ksenija Plušćec je vlasnica kluba Zageba i velika faca u plesnom svijetu, al da , to ljudima koji nisu u tome ništ ne znaći... |
|
| Back to top |
|
 |
Valkyra Older Citizen

|
Posted: Sun Jan 21, 2007 1:40 pm Post subject: |
|
|
Eto, gotov je moj najdraži show!
Prošlu i ovu subotu bila sam u studija! Bilo je odlično Sinoć je bilo posebno, drago mi je da su Nick i Zrinkica pobjedili! Svaka čast Mirjani, ona je za nas u klubu pobjednica , al Zrinka I Nick su stvarno zaslužili pobjedu! Poslije svake emisije u Movie pubu bio je party... savršeno!!!
Nova sezona počinje u 10. mjesecu. Za 4. mjesec Sedmak je najavio novi show- zvijezde će pjevati...
Nadam se da će se i neki od vas odvažiti i naučiti koji plesni korak, iako moram priznati da se kod nas u ansamblu odlično pleše!  |
|
| Back to top |
|
 |
Valkyra Older Citizen

|
Posted: Tue Nov 06, 2007 2:55 pm Post subject: |
|
|
| KRENULA NOVA SEZONA PLESA SA ZVIJEZDAMA!!!!Jupiiiii |
|
| Back to top |