| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
Valkyra Older Citizen

|
Posted: Sun Feb 26, 2006 12:40 pm Post subject: |
|
|
| Ta cura ima čeličnu volju, kad joj je najgore, ona lomi sve pred sobom.Svaka čast!!! |
|
| Back to top |
|
 |
fjido Older Citizen

|
Posted: Fri Mar 17, 2006 10:15 am Post subject: |
|
|
i koliko vidim opet ima globus, i mali i veliki
jel to to? jel osvojila sve sto se ima za osvojit? _________________ I'm not opinionated I'm just always right |
|
| Back to top |
|
 |
Frankie Older Citizen

|
Posted: Mon Mar 20, 2006 1:01 pm Post subject: |
|
|
o da!!Osvojila i opet skinula rekord u broju medalja,sad je definitivno po svim statistikama u povijesti skijanja najbolja skijašica!BRAVO,BRAVO!!i OVIM ŠTO JE ODBILA DOČEK POKAZUJE KOLIKO JE OK!Jer je to dobilo neke političke razmjere a ona to ne želi i sve ih je odj...žao mi samo radi ekipe!Ali opet bravo koka,legenda si!! _________________ Life isn`t measured by the breaths you take; but by the moments that take your breath away! |
|
| Back to top |
|
 |
Valkyra Older Citizen

|
Posted: Wed Mar 22, 2006 8:54 pm Post subject: |
|
|
| Anja Person ima nočnu moru koja se zove Janica. Opet ju je sredila i to na njzinom terenu. Osvojila je VELIKI KRISTALNI GLOBUS,ima pobjede u svim disciplinama!!!!!!! Kraljica!!! |
|
| Back to top |
|
 |
fjido Older Citizen

|
Posted: Thu Jan 04, 2007 4:15 pm Post subject: |
|
|
i kaj, jel netko bio na trgu i cool & the gang
prosle je godine meni bilo mrak sa kuhanim vinom, pahuljama snijega i smrznutim nogama  _________________ I'm not opinionated I'm just always right |
|
| Back to top |
|
 |
Valkyra Older Citizen

|
Posted: Fri Jan 05, 2007 11:04 pm Post subject: |
|
|
A ja htjela ići, no prvo se jedan razbolio, pa druga..., pa sam gledala doma na telki, al sam kuhano vino pila... joj bilo je super, bar na telki i mislim da nije bilo hladno.
Ste vidli: Ana 2. pa bravo!!!!  |
|
| Back to top |
|
 |
puh Citizen

|
Posted: Sun Jan 07, 2007 10:39 am Post subject: |
|
|
bila ja na kool & the gang, a ono pederice al imaju par dobrih hitića, a i ljiga....bilo puno ljudi od 7-77 godišta...i tak ni bilo loše.ekipica se rasplesala...bilo je dost hladno naspram zadnjih par dana.
ljudi ste čuli komentare janice na ovogodišnje skijanje na S. Kraljici?! nije baš bila fer...
Bravo Ana! |
|
| Back to top |
|
 |
Valkyra Older Citizen

|
Posted: Sun Jan 07, 2007 8:29 pm Post subject: |
|
|
| Nisam mogla vjerovati! Možda joj je bio loš dan ili joj je bilo dost novinara ili... |
|
| Back to top |
|
 |
Frankie Older Citizen

|
Posted: Mon Jan 08, 2007 11:20 am Post subject: |
|
|
Gooooo Ana!!!!!!I u jučer 4,ma bravo!!!A sad je i među prvih 5 slalomašica!!!Super!!A kak je tek simpa cura,od svih tih skijašica baš je najljepša! _________________ Life isn`t measured by the breaths you take; but by the moments that take your breath away! |
|
| Back to top |
|
 |
|